Breaking News

Meggyes túró torta, tejszínes mascarponés túró krémmel ;)



Hozzávalók :

6 tojásból sütött kakaós piskóta

Krémhez :

50 dkg túró
25 dkg mascarpone
Porcukor (ízlés szerint)
Vaníliás cukor
Reszelt citromhéj
2.5 dl hulala tejszín
1 cs dr oetker zseléfix
1 üveg meggy befőtt



Elkészítés :

A piskótát a szokásos módon meg sütjük,hagyjuk kihülni, majd ketté vágjuk. A krémhez a túrót a porcukorral, a vaníliás cukorral, és a citrom héjjal összekeverjük, majd hozzá adjuk a mascarponét,és a zseléfixet és jól kikeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és kicsivel több mint a felét a túró krémhez keverjük óvatosan.Ezután betöltjük a tortát( a krémből kicsit ki hagyhatunk a díszítéshez.) Piskóta lap, rá a krém, arra a meggy, majd piskóta. A tetejét és az oldalát én tejszín habbal kentem, és úgy díszítettem.







Megosztásokat köszönöm

forrás: Konrád Mariann

Nincsenek megjegyzések