Breaking News

Mirinda torta






Elkészités: 

10 dkg lisztet, 1/2 cs. sütőporral és 2 ek. kakaóporral összekeverünk. 
4 tojássárgáját 4. ek porcukorral kikeverünk és hozzáadunk kb. 0.7 dl olajat. 4 tojásfehérjét felverjük. A tojássárgás cukorhoz először a felvert fehérjét keverjük hozzá laza mozdulatokkal majd végül a sütőporos lisztet. Tortaformában megsütjük.

Túrókrém: 

25 dkg Rámát, 6-8 kanál porcukorral kikeverünk, hozzáadunk 2 vaniliáscukrot, 50 dkg túrót, 2 citrom reszelt héját, és ezt gépi habverővel jól kikeverünk. 

Mirindás krém: 

3.5 dl Mirinda narancsos üditőitalt, 1 vaníliáspudinggal felfőzünk, illetve 3.5 dl málnás üditőitalt ugyanigy elkészitünk. 

Összeállitás: 

A piskótára rákenjük a túrókrém felét, arra a málnás pudingot, majd a túrókrém másik felét, és végül a narancsos krémet. A torta oldalát babapiskótával kirakjuk. Végén tejszinhabbal, csokiformákkal díszitjük.





Megosztásokat köszönöm

forrás: facebook

Szerző: Andrea Molnár‎‎

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.