Legjobb gasztroblogok receptjei!

Szeretnénk finom recepteket kapni ha lehet képpel együtt. Várjuk a kedvenc recepteket, osszuk meg tapasztalatainkat torták, desszertek, édes és sós, aprósütemények miegymás témában!

Katt ide: Tetszik Lájk Receptek

Küld be, oszd meg velünk recepted. 




Tejszines kókusztorta





Hozzávalók a piskótalapokhoz: 

1. / 3 tojássárgáját, 3 evőkanál vizzel, és 7.5 dkg cukorral habosra keverek. 3 tojásfehérjét 7.5 dkg cukrot felverek, majd a tojásos masszához keverem. Ezután 7.5 dkg lisztet, kis kakaóporral összevegyitek és lazán beleforgatom a masszába. Ez lesz az alsó csokis piskótalapunk.
2. / 3 tojássárgáját, 3 evőkanál vizzel, és 7.5 dkg cukorral habosra keverek. 3 tojásfehérjét 7.5 dkg cukrot felverek, majd a tojásos masszához keverem. 
1 puncspudingport és kevés lisztet összevegyitek és lazán beleforgatom a masszába. Ez lesz a középső rózsaszin piskótalapunk.
3. / 3 tojássárgáját, 3 evőkanál vizzel, és 7.5 dkg cukorral habosra keverek. 3 tojásfehérjét 7.5 dkg cukrot felverek, majd a tojásos masszához keverem. 
1vaniliapudingport és kevés lisztet összevegyitek és lazán beleforgatom a masszába. Ez lesz a felső sárga piskótalapunk.



Krém elkészitése:

2 tejszines pudingport 1 liter tejjel megfőzzük, majd kihűtjük. 15 dkg margarint 20 dkg porcukorral habosra keverjük, és a kihült pudinghoz adjuk, majd belekeverünk 20 dkg kókuszreszeléket. 
Fél liter Hullala tejszint felverjük 2 cs vaniliáscukorral, zselatint teszünk bele.
Megtöltjük a piskótalapokat. /csokispiskóta, krém, tejszin, puncspudingos piskóta, krém, tejszin, vaniliáspiskóta. A tetejét, oldalát tejszinnel, omlós keksszel diszitjük./





Megosztásokat köszönöm

forrás: facebook

Szerző: Andrea Molnár‎

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.