Legjobb gasztroblogok receptjei!

Szeretnénk finom recepteket kapni ha lehet képpel együtt. Várjuk a kedvenc recepteket, osszuk meg tapasztalatainkat torták, desszertek, édes és sós, aprósütemények miegymás témában!

Katt ide: Tetszik Lájk Receptek

Küld be, oszd meg velünk recepted. 
Egy orvosspecialista elmondja, hogyan kerülheted el a rákot.
Akinél valaha diagnosztizáltak rákot, és kigyógyult belőle, azok tudják értékelni igazán, hogy nincs rákjuk, és bizonyára mindent megtesznek azért, hogy ne is legyen. Ők tudják, hogy milyen fontos ez.

A jó hír,  Dwight McKee, belgyógyász, onkológus, és táplálkozás szakértő, szerint, hogy azok a lépések, amelyeket a rák kiújulása ellen tehetünk, ugyanolyan hatékonyak akkor is, ha valaki még sosem szenvedett rákban.

Kezdd egyszerű életmódbeli változtatásokkal, amelyeket hosszú távon tarts be. Támadd meg a rákot te, mielőtt az támadna meg téged.Csökkentsd a stresszt.

A krónikus stressz csökkenti szervezete immunfunkcióit és segíti a gyulladások kialakulását, amelyek elősegítik a rák kialakulását. Akár a jógát, túrázást, vagy meditációt választod, a lényeg, hogy megtaláld azt a stressz csökkentő módszert, amelyet élvezettel tudsz végezni. Amennyiben ugyanis nem élvezettel végzed, nem fogod életed részévé tenni.

Vigyázz a penésszel.

A penészben található mycotoxinok és aflatoxinok a leginkább rákkeltő anyagok közé tartoznak. Amennyiben sérült vízvezetékcső található lakásodban, vagy pince és fürdőszoba nyirkos, hívj szakembert, hogy mielőbb szüntesse meg a rákkeltő kártevőket.

Izzadj.

A nebraskai egyetem felmérései szerint a testmozgás okozta izzadás olyan immunreakciókat vált ki szervezetben, amelyek segítik a rák kialakulásának megelőzését. A kutatás során tizenhat rákos megbetegedésből felépült személyt vizsgáltak egy tizenkét hetes edzésprogram elvégzése előtt és után. Az edzésprogram elvégzése előtt és után a védekezésre képtelem és aktív immunsejtek számát vetették össze. Az edzésprogram előtt a résztvevők vérképének nagyját a védekezésre képtelen sejtek tették ki, tizenkét héttel később azonban ez a szám csupán 15%-ra csökkent.

Segíts másokon

Kutatásokkal bizonyítható, hogy az önkénteskedés, a mentorálás, és egyéb jótékony cselekedetek segítik az immunfunkciók javulását. Dwight McKee szerint a jó egészségi állapot megőrzése érdekében fontos rendszeresen olyan elfoglaltságokat keresnünk, amelyeket szervezet érdemes időtöltésnek ítél.

Szedj étrend-kiegészítőket.

A D-vitamin szedése szervezet rengeteg funkcióját segíti, emellett a rák megelőzésében is szerepet játszik. Azonban nagy valószínűséggel az emberek nagy része nem juttat elegendő mennyiséget szervezetébe. A legegyszerűbb módja a D-vitamin fogyasztásának, ha több időt töltesz a szabad levegőn. Csupán tíz perc a nappali erős fényben tízezer egységnyi D-vitaminnal látja el szervezetet. A tél közeledtével azonban a napfény nem elég erős, hogy kiváltsa szervezetéből a D-vitamin termelését, ezért fontos, hogy ilyenkor több D-vitaminban gazdag ételt fogyasszon, mint az olajos halak, valamint szedjen D-vitamin étrend-kiegészítő kapszulákat is.Megosztásokat köszönöm

forrás: aztbeszelik.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.