Legjobb gasztroblogok receptjei!

Szeretnénk finom recepteket kapni ha lehet képpel együtt. Várjuk a kedvenc recepteket, osszuk meg tapasztalatainkat torták, desszertek, édes és sós, aprósütemények miegymás témában!

Katt ide: Tetszik Lájk Receptek

Küld be, oszd meg velünk recepted. 
Ez az egyszerű növény felveszi a harcot a rákos sejtekkel és akár 16 óra alatt elpusztítja őket
A Washington Egyetemen kutatói, Dr. Henry Lai és dr. Narendra P. Singh, már korábban beszámoltak kutatásaik első eredményeiről. A régóta folyó kutatások szerint az édes ürömből nyert kivonat felveszi a harcot a rákos sejtekkel abban az esetben, ha azon sejtek vastartalma magas.

Az üröm egy Ázsiából eredő, fás szárú, dúsan elágazó, virágzó növény, melyet Kínában a malária ellenszereként már évezredek óta ismernek. Ezért a kutatók feltételezték, hogy a maláriával fertőzött sejtek és a rákos sejtek közötti hasonlóság a megnövekedett vastartalmukban lehet, így ha ez a szer a maláriánál bevált, akkor a rák kezelésében is sikeres lehet.Később feltételezésük több vizsgálattal be is bizonyosodott és kijelenthető, hogy az egynyári üröm – édes üröm szirmából és leveleiből kinyert artemisinin-kivonat rendkívül gyorsan szétroncsolja, vas alkalmazásával, külsőleg növelve koncentrációját, pedig teljesen eltünteti a rákos sejteket a szervezetből.

A növény hatását 55 féle rákos sejten vizsgálták, kezdetben a tüdőrákot gyógyították sikerrel, majd megállapítást nyert, hogy a leghatásosabb leukémia, vastagbélrák esetén, mivel ezekre a gyorsabb sejtosztódás és a még inkább megnövekedett vastartalom a jellemző, így az újabb kísérletek szerint fele annyi idő, csupán 8 óra kellett a rákos sejtek elpusztításához.Ezen kívül hatásosnak bizonyul melanoma, mellrák, prosztatarák, agyi daganatok és veserák kezelésében is.

Az is megállapítást nyert, hogy a növény kivonatának hatása, megegyezik az eddig használt kemoterápiák hatásával, de az alternatív gyógymódok előnyével, a szörnyű mellékhatása nélkül. A növény ültethető, termeszthető, fogyasztható teaként vagy kivonatként kapszulában is megvásárolható. Érdeklődés esetén forduljon szakemberhez és kérje kezelőorvosa segítségét.
Megosztásokat köszönöm

forrás: aztbeszelik.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.