Legjobb gasztroblogok receptjei!

Szeretnénk finom recepteket kapni ha lehet képpel együtt. Várjuk a kedvenc recepteket, osszuk meg tapasztalatainkat torták, desszertek, édes és sós, aprósütemények miegymás témában!

Katt ide: Tetszik Lájk Receptek

Küld be, oszd meg velünk recepted. 
3 ok, amiért a Vízöntő a legbonyolultabb szerető az összes csillagjegy közül
A hónap szülöttei a Vízöntők. Uralkodó bolygójuk a Vénusz – ez magyarázza, miért érzik magukat különlegesebbnek az átlagnál. De mi teszi őket az egyik legbonyolultabb szeretővé?1. Nem titkolóznak

Ha igazán beleszerettek valakibe, azt nem rejtik véka alá – még ha nem is szavakkal, hanem inkább fizikai vonzalmuk kimutatásával teszik is világossá. A Vízöntők igazi felfedezők, akik minden részedet fel akarják térképezni, hogy aztán maguk rakosgathassák össze a puzzle darabjait.

2. Lázadók

A Vízöntők általában olyat választanak rajongásuk tárgyául, aki hozzájuk hasonlóan szereti az extremitásokat. A lázadó jellemük a kapcsolat definiálásában is megnyilvánul: elég progresszívan állna például a monogámia gondolatához, azaz nem ritka, hogy kikacsintgatnak a kapcsolatból.

3. Mindent feláldoznak a szerelemért

Ha arról van szó, hogy társadalmi konvenciókat rúgjanak fel a szerelemért, habozás nélkül megteszik. Ha mégsem, valószínűleg nem elég komolyan az érzéseik.
Megosztásokat köszönöm

forrás: ilyennincs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.