Szeretnénk finom recepteket kapni ha lehet képpel együtt. Várjuk a kedvenc recepteket, osszuk meg tapasztalatainkat torták, desszertek, édes és sós, aprósütemények miegymás témában!

Katt ide: Tetszik Lájk Receptek

Küld be, oszd meg velünk recepted. 
 +18 Gif

loading...

A legjobb szer penész ellen! A fürdőszobád tisztább lesz, mint valaha!
Akármilyen tisztán is tarod a fürdőszobád, a penész akkor is felbukkanhat. Ma egy olyan módszert mutatunk, amely megoldást jelent erre a problémára! A legmakacsabb penész is eltüntethető így!

Amire szükséged lesz:

szódabikarbóna
mosószer
forróvízAhhoz, hogy megszabaduljunk a kosztól és a penésztől amelyek a lakásunk falain lerakódtak, főleg a fürdőszoba falán és a csempén, készítsünk elő egy tál forró vizet, tegyünk bele 2 kanál szódabikarbónát és 1 kanál mosószert, majd egy régi fogkefét mártsunk bele az elkészített keverékbe és súroljuk át a problémás felületet. Egy mosogatószivacs segítségével is elvégezhetjük ezt a műveletet. Érdemes legalább két alkalommal átmosni a falat és a csempét ahhoz, hogy hosszú időre megszabadulj a penésztől. A fürdőszobában, vagy ahol a penészes felületet lemostad szellőztess egy nagyot.

Ha a lakás valamelyik pontján penészt veszel észre, rögtön mosd át ezzel a szerrel, hogy minél hamarabb megszabadulj tőle.


Megosztásokat köszönöm

forrás: ketkes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.