Breaking News

Babos finomság





Akik szeretik a babot és a hagymát, imádni fogják.

Hozzávalók:

2 konzerv vörösbab
3 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
15 dkg füstölt kolbász
3 evőkanál konzerv lecsó
15 dkg füstölt szalonna
1 teáskanál mustár
1 babérlevél
1 evőkanál pirospaprika
1 evőkanál fűszerkeverék
1 kávéskanál majoranna
bors



Elkészítés:

A kockára vágott szalonnát zsíron lepirítjuk.
Beletesszük a karikákra vágott vöröshagymát, üvegesre sütjük.

Rádobjuk a karikára vágott kolbászt, és a zúzott fokhagymát.

Kis idő után beleöntjük a babot levével együtt, valamint a lecsót és a fűszereket.

Negyed óra alatt készre főzzük.
Akkor jó, ha a leve már besűrűsödött.




Megosztásokat köszönöm


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.