Breaking News

Gesztenyés kocka




2 cs. gesztenye massza, 25 dkg darált keksz, 15 dkg margarin,
15 dkg porcukor, ízlés szerint rum v. rumaroma,
Ezeket összegyúrjuk és egy tepsi aljába nyomkodjuk, úgy hogy előtte megszórjuk darált keksszel.

Krém:

3 cs. vaníliás pudingot 9 dl. tejjel felfőzünk.
25 dkg rámát 25 dkg porcukorral habosra keverünk.
Kihűlés után a két krémet összekeverjük.



A krém felét rákenjük a gesztenyés masszára.
Babapiskótát rumos kávéba belemártjuk és a krém tetejére rakjuk,
majd a maradék krémet a babapiskótára kenjük.

4 dl Hulal tejszínt jó keményre felverünk 1 cs tejszínhabporral
(cukor nem kell bele) és a tetejére kenjük.

Kb 30 db babapiskóta kell hozzá, 3-4 adag fekete kávé.


Megosztásokat köszönöm

forrás: Ili Bérciné

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.