Breaking News

Mascarponés - őszibarackos torta





Hozzábalók: 

1 db piskótatekercs,

A tekercs megtöltéséhez:

15 dkg margarin, 
10 dkg porcukor, 
4 db tojássárga, 
2 ek. rum.

Szorosan összetekerjük és hűtőbe tesszük.



Krémhez valók: 

2 cs.zselatin, 
1 üveg őszibarack befőtt 
15 dkg natur joghurt 
1 dl likőr,/valamilyen/
50 dkg mascarpone sajt, 
7,5 dkg cukor, 
és a barack leve 1,75 dl./ha a barack leve nincs ennyi akkor joghurttal pótolom/ 

A barack nagyrészét kockára vágjuk, pár db-ból cikkeket a végén a díszítéshez.A krém hozzávalóit összekeverjük, beletesszük a felkockázott barackot és a megpuhitott zselatint feldjuk és belekeverjük.A szépen kirakott formába kanalazzuk és a tetejék barack szeletekke és reszelt csokival díszítjük. Pár óra dermedés szüksége.





Megosztásokat köszönöm


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.