Szeretnénk finom recepteket kapni ha lehet képpel együtt. Várjuk a kedvenc recepteket, osszuk meg tapasztalatainkat torták, desszertek, édes és sós, aprósütemények miegymás témában!

Katt ide: Tetszik Lájk Receptek

Küld be, oszd meg velünk recepted. 
 +18 Gif

loading...

10 HÉTKÖZNAPI DOLOG ✔ Amit Eddig ROSSZUL Csináltál!

A legtöbb ember egy átlagos napon több száz különféle tevékenységet hajt végre és ezek nagyrészt annyira egyszerűek és megszokott számunkra, hogy bele se gondolunk abba, hogy ezeket esetleg rosszul csináljuk,  Legyen szó a fogmosásról, vagy a kávéfőzésről. Azon kívül, hogy rengeteg különféle dolgot megnehezítünk saját magunknak, még az is megtörténhet, hogy ezek a rosszul elvégzett egyszerű feladatok akár a saját, vagy ami még rosszabb, más emberek kárára is válhatnak, ezért a mai videóban összegyűjtöttem nektek 10 hétköznapi dolgot, amit eddig valószínűleg rosszul csináltatok.

10 műanyag csomagolás

Ez az amit már mindenki átélt. Hazaérsz a vásárlásból és már alig várod, hogy kipróbálhasd a legújabb kütyüt amit megvettél, de tudod hogy vár rád egy hatalmas és esetekben még veszélyes feladat is, ami nem más, mint a világ legidegesítőbb csomagolásának az eltávolítása amit ha ollóval próbálsz meg kibontani, akkor olyan éles szélekkel találod magad szemben, amivel akár egy szelet kenyeret is simán tudnál vágni magadnak.


9 köhögés

Legyem szó csak egy szimpla köhögésről, vagy egy olyanról amit egy megfázás idézett elő, szinte minden esetben a szánk elé tesszük a kezünket, mivel ezt már kiskorunkban megtanították nekünk a szüleink. Az igazság az, hogy ennél még az is jobb, ha csak szimplán a levegőbe köhögünk bele. Gondoljatok bele, hogy egy nap hány különböző tárgyal kerül a kezetek érintkezésbe és hogy ennek a nagy részével előbb vagy utóbb más ember is kontaktusba kerülhet. De mint mindenre, erre is van egy egyszerű megoldás. 
8 alvás

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy az alvás az amit nem lehet elrontani, ami részben igaz, mivel ha álmos vagy csak lefekszel és egyszerűen becsukod a szemed, de sajnos a modern világ amiben élünk ezt a folyamatot is teljesen felborította. Tudományosan bizonyított tény, hogy 10ből 8 ember lefekvés előtt az ágyban még gyorsan megnézi az emaljeit, vagy tv-t néz, vagy a telefonjával babrál.

7 új cipő

Biztos mindenki emlékszik azokra a pillanatokra gyerekkorából, amikor a szülei megfogták a kezünket és elrángattak minket egy új cipőt vásárolni nekünk. Ez gyerekkorban egy elég nagy kínszenvedés volt mindenki számára, de idővel a sokan azóta már imádjuk a cipővásárlást és vannak olyanok is akik egyenes a függőjévé váltak már ennek és képesek órákon keresztül a tökéletes pár cipőt felkutatni. Nincs is jobb, mint egy új pár cipő, de azt az időt, míg egy cipő rendesen betörik a legtöbb ember utálja kivárni, többek között én is.

6 kávézás

a kávéfogyasztás sok ember életében hatalmas szerepet játszik, de ezek az emberek is két külön csoportra oszthatóak. az egyik fele ezeknek az embereknek az,aki i beül egy kávézóba vagy étterembe kávézni, a másik pedig az aki inkább otthon fogyasztja el a kávéját, ami nem mondható a legjobb ötletnek. az otthoni kávéfogyasztók nem csak egy hibát követnek el, hanem számos hibát halmoznak egymásra.


5 nagydolog

Legyünk nyíltak és mondjuk ki, hogy mindenki szarik. De sajnos  sok ember annak nincs tudatában, hogy az angol wc megjelenése arra kényszerítette az emberiséget, hogy ezt a fontos műveletet szinte mindenki rosszul csinálja. Az emberiség évezredeken keresztül guggolva végezte el a nagydolgát, de a modern wck megjelenése ezt a bevált módszert teljesen eltörölte és arra kényszerítette az embereket, hogy rossz pozícióban végezze el ezt a műveletet nap mint nap. 

4 fogmosás

A fogmosás az egyik olyan dolog, amit a szüleitek már egészen kicsi korotokba megtanítottak nektek és még az iskolában is vannak erre külön órák, ahol már egészen fiatal gyerekeknek megtanítják azt, hogy mennyire fontos a fogak ápolása. szinte mindannyiunk számára ez az első dolog, amit megcsinálunk reggel és az utolsó is mielőtt elmennénk aludni. nos, szülői jó tanács, vagy iskolai különóra ide vagy oda, a legtöbb ember és valószínűleg sokan közületek sem tudják, hogy hogyan is kell helyesen fogat mosni.


3 töltés

Hosszú éveken keresztül volt az köztudatban, hogy minden olyan tárgyat amit fel lehet tölteni először teljesen le kell meríteni, mielőtt azt újra teljesen feltöltenék. 

2 banán hámozás

 a banánt szinte minden élelmiszerüzletben megkapod és még az ára is kedvező, nem beszélve a tápértékről amivel ez a gyümölcs rendelkezik és így már mindjárt érthető az, hogy miért szeretik ennyien ezt a gyümölcsöt.
mindenki tudja azt, hogy hogy néz ki egy banán és mindannyian nyitottunk már ki legalább egy tucat banánt az életünk során, de akkor mi itt a gond?


1 vezetés

videó:


Ti ezek közül melyiket csináltátok rosszul?Megosztásokat köszönöm

forrás: LEGJOBB

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.