Breaking News

Sütés nélküli almatorta ;)




Hozzàvalók:

1 kg alma lereszelve
2 csomag babapiskóta
2 csomag főzős vaníliàs pudingpor
2 dl tejszín
citromlé ízlés szerint
cukor ìzlés szerint
4,5 dl vìz
fahéj ìzlés szerint
csokireszelék



Elkészítés:

Kibélelünk fóliàval egy kapcsos tortaformàt, majd jó szorosan kirakjuk babapiskótàval.

Lereszeljük az almàt és puhàra pároljuk 2 deciliter vízben.

Elkeverjük a maradék vízben a pudingporokat, ráöntjük az almára.
Sűrűsödésig főzzük.

Cukrot, fahéjat és citromlevet adunk hozzà, majd jól elkeverjük az egészet és még melegen a piskóra öntjük a felét.

Újabb sor babapiskótàt teszünk rà.
Picit bele is nyomkodhatjuk az almàba, majd ráhalmozzuk az almàs massza másik felét.

Elsímitjuk a tetején, de ízlésünk szerint,oldalát akár, a felvert tejszínhabbal.
Csokireszeléket szórunk rà.
Hűtőbe tesszük szilàrdulni.

Megosztásokat köszönöm


Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.