Legjobb gasztroblogok receptjei!

Szeretnénk finom recepteket kapni ha lehet képpel együtt. Várjuk a kedvenc recepteket, osszuk meg tapasztalatainkat torták, desszertek, édes és sós, aprósütemények miegymás témában!

Katt ide: Tetszik Lájk Receptek

Küld be, oszd meg velünk recepted. 
8 jel, amiből észreveheted hogy a párod sokat gondol egy másik személyre! ;)
Az alábbi jelek már arra utalhatnak, hogy partnerünknek valaki más is “beköltözött” a szívébe.

1.Nagy figyelmet fektet egy másik személyre
Ha egy bizonyos nőről túl sokat beszél, a lehető legtöbb időt tölti vele, és minden alkalmat megragad arra, hogy a közelében lehessen, akkor bizony okunk lehet az aggodalomra.

2.Nem akarja, hogy megnézd a telefonját
Ha nagyon tiltakozik az ellen, hogy megnézd a telefonját, akkor valami gyanús lehet a dologban. Beszélt mostanában az exével? Találkozott egy szép nővel az edzőteremben? Vajon mit titkol előled?

3.Túl izgatott
Ha felugrik minden alkalommal, amikor egy bizonyos személlyel kapcsolatos dologról kezdesz beszélni. Látszik rajta, hogy egy adott név, vagy téma hallatán elragadják az érzelmei.

4.Kerüli a szemkontaktust
Ha valaki hazudik, vagy valami nyomasztja, akkor nem szeret a másik ember szemébe nézni. Ha párod kerüli a szemkontaktust, és látszólag zavarban van, akkor tudhatod, hogy valami nem tiszta a dologban.5. Rajtakaptad, hogy gyakran nézi ugyanazt a lányt
Egy pincérnőt, egy asszisztensnőt, egy lányt a fitnesz teremből…stb. Ha rajtakaptad, hogy gyakran felejti rajta a szemét, akkor minden bizonnyal megtetszett neki.

6.Nem ragaszkodik már úgy hozzád
Ha úgy érzed, hogy nem kapsz annyi szeretete, mint régen. Nem annyira figyelmes a párod a veled, és nincs szüksége rá, hogy sok időt töltsön a társaságodban.

7.Állandóan védekezik
Ingadozik a hangulata, attól függően lesz boldog vagy szomorú, hogy éppen mi történik körülötte. Vagyis, hogy kapott-e egy sms-t, vagy egy e-mailt. Frusztrált, feszült, nem hajlandó beszélni az érzelmeiről. Mindig védekező, és támadó álláspontot vesz fel veled szemben.

8.Másokkal sokkal figyelmesebb
Már nem annyira figyelmes veled, de, ha egy csinos lány jelenik meg, rögtön felugrik, segítőkész, és figyelmes lesz.Megosztásokat köszönöm


forrás: meglesem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.