Breaking News

Cappuccino szelet! ;)


Egy ínycsiklandó krémes csodát mutatunk ma nektek, annyit elárulunk, hogy nem lehet betelni vele! Könnyed és lágy, minden harapás maga a csoda!
HOZZÁVALÓK
Piskóta:
6 tojás sárgája
6 ek cukor
1/2 dl étolaj
1 ek kakaópor
6 evőkanál liszt
1/2 csomag sütőpor
Krém:
2 csomag tejszín ízű pudingpor
6 dl tej
20 dkg Rama margarin
25 dkg porcukor
ELKÉSZÍTÉSE:
Piskóta : A 6 tojás sárgáját, 6 ek cukorral és 1/2 dl étolajjal habosra keverjük, majd hozzá adunk 1 ek kakaóport. Óvatosan belekeverjük a tojások keményre vert habját, majd a 6 ek liszttel elkevert 1/2 csomag sütőport. Sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük.
Krém: A 2 csomag tejszín ízű pudingport 6 dl tejben felfőzünk. Amíg hűl, 20 dkg Rama margarint 25 dkg porcukorral habosra keverünk, majd összedolgozzuk a pudinggal. A krém felét rákenjük a piskótára, a maradék krémhez hozzáadunk 1 ek kakaóport és 1 ek őrölt kávét. Összekeverjük és a fehér krém tetejére kenjük. Végül kakaóporral vagy csokireszelékkel megszórjuk.
Vasas Gábor És Gabriella receptje
Megosztásokat köszönöm

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.