Breaking News

Gyors puncsos mignon – Sütés nélkül! ;)



Hozzávalók:
20 dkg piskótamorzsa,
4 evőkanál rum,
4 evőkanál málnaszörp,
1 dl vízből és 10 dkg cukorból főzött szirup,
6 dkg vaj,
3 dkg kakaó,
5 dkg dió,
5 dkg csokoládé a bevonáshoz.


Elkészítése:
A piskótamorzsát egy tálba tesszük. Meglocsoljuk rummal, málna­szörppel, a kihűlt sziruppal és kissé állni hagyjuk. A vajat a kakaóval jól összekeverjük, a darált dióval együtt a meglocsolt piskótamorzsához keverjük és az egészet még egyszer jól megkavarjuk. Azután a masszá­ból kisebb golyókat formálunk és reszelt csokoládéban megforgatjuk őket. Mignonkosárkákba rakjuk.
Megosztásokat köszönöm
forrás: finomreceptek

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.