Breaking News

Hókifli dióval, lekvárral ;)


Hozzávalók:
1 Rama
1 kis pohár tejföl
40 dkg liszt
Alaposan összegyúrjuk, majd 1-2 órát pihentetjük a hűtőben.
Töltelék:
10 dkg darált dió
5 dkg porcukor
0,2 dl tej
Sütésálló lekvár
Porcukor
Elkészítés:
A hűtőből kivett tésztát két felé osztottam, kinyújtjuk majd 5-7 cm-es szaggatóval korongokat szaggatunk. Egyik felére tölteléket teszünk majd ráhajtjuk a másik felét, villával lezárjuk a széleit. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Még melegen porcukorba hempergetjük.
Vasas Gábor És Gabriella receptje
Megosztásokat köszönöm

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.