Breaking News

Kekszes pudingos finomság ;)


Hozzávalók:
1 l tej
1,5 csomag vanília pudingpor
1,5 csomag tiramisu pudingpor
5 – 5 evk. cukor
1 csomag vaníliás cukor
pár csepp mandula aroma
10 dkg mazsola
1 alma
30 dkg darált háztartási keksz ( GM )
15 dkg margarin ( Liga )
egy kis tej
Kb. 20 dkg Győri mézes keksz ( GM )
és egy kis töltött barackmag ( GM )

Elkészítés:
Először is, a darált kekszet össze gyúrjuk a margarinnal, és annyi tejjel, hogy formálható masszát kapjunk. A masszát két részre osztjuk, és az egyik felét, egy folpackkal kibélelt formába nyomkodjuk.
Fél almát rászeletelünk,majd megfőzzük a tiramisu pudingot a cukorral, és forrón ráöntjük az alma szeletekre. Ezután, gyorsan összedaráljuk a mézes kekszet a barackmaggal, és a pudingon egyenletesen szétosztjuk. Megfőzzük a vaníliás pudingot is a kétféle cukorral, beletesszük a mazsolát, és kb. egy mokkáskanál mandula aromát. ( nagyon finom íze lesz tőle ) Ezt is forrón ráöntjük a kekszre. Végül a kekszmassza megmaradt másik felével, beborítjuk a tetejét. Legalább 4-5 órán át, hűtőben dermesztjük, majd csokival leöntjük.
Nagyon finom!
Megosztásokat köszönöm
Ági Finomságok receptje
forrás: Ági Finomságok

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.