Legjobb gasztroblogok receptjei!

Szeretnénk finom recepteket kapni ha lehet képpel együtt. Várjuk a kedvenc recepteket, osszuk meg tapasztalatainkat torták, desszertek, édes és sós, aprósütemények miegymás témában!

Katt ide: Tetszik Lájk Receptek

Küld be, oszd meg velünk recepted. 




Krémes, gesztenyés, kekszes süti ;)


Piskóta:
4 db tojás
4 ek cukor
4 ek liszt
4 ek víz
1.5 ek cukrozatlan kakaópor
1 cs sütőpor
Krém:
1 cs vaniliás puding
3 dl tej
25 dkg vaj
20 dkg porcukor
Töltelék:
25 dkg gesztenyemassza
4 ek sárgabarack lekvár
2 ek cukrozatlan kakaópor
40 dkg háztartási keksz
3 dl tej
1 ek rum aroma
Tetejére:
20 dkg étcsokis tortabevonó+ 2 ek étolaj
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjékből kemény habot verünk. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral és vízzel. Hozzáadjuk a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet. Majd beleforgatjuk a tojásfehérje habot. Kettő piskótát sütünk. Megfőzzük a pudingot. Kikeverjük a vajat a porcukorral. Amikor kihűlt a puding, összekeverjük a vajas krémmel. A töltelékhez összetörjük nagyobb darabokra a kekszet. Majd az összes hozzávalót egy nagy tálban összekeverjük. Ha kihűlt a tészta összeállítjuk a sütit.A piskótát megkenjük a krém felével, rásimítjuk a tölteléket, újra krém következik. Befedjük a másik piskótával. Tetejére olvasztott csokit teszünk.

Megosztásokat köszönöm
Pakainé Hegedűs Andrea receptje


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.