Breaking News

Mézes – grízes eper torta ;)


3 db készen vásárolt mézes tortalap
Krémhez:
20 dkg margarin
25 dkg porcukor
fél liter tej
5 kanál gríz
2 csomag vaníliás cukor
45 dkg eper ( fagyasztott )

Elkészítés:
A tejben megfőzzük a grízt, ha kihűlt, összekeverem a margarinos, cukros krémmel. A lapokat megkenem a grízes krémmel, majd kirakom eperrel.
Újra befedem a következő lappal, krém és megint egy sor eper.
A harmadik lap tetejére is teszek a grízes- krémből, és a maradék eperrel kidíszítem. Egy kis olvasztott csokival leönthetjük.. 🙂
Pár órára tegyük hűtőbe, ( persze csak ha nem vagy torkos, és ki tudod várni hogy megkóstolhasd!! 😀 😉 ) hiszen a lapoknak puhulnia kell. Ha van otthon erdei gyümölcsöd, bátran tegyél a tetejére, igazán különleges ízt vált ki, az édes – grízes krém, és a savanykás gyümölcsök!! 🙂 Na és az olvasztott csoki, az már csak hab a tortán!! 😉 🙂
Jó Étvágyat Kívánok Hozzá!!!
Megosztásokat köszönöm
Ági Finomságok receptje
forrás: Ági Finomságok

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.