Legjobb gasztroblogok receptjei!

Szeretnénk finom recepteket kapni ha lehet képpel együtt. Várjuk a kedvenc recepteket, osszuk meg tapasztalatainkat torták, desszertek, édes és sós, aprósütemények miegymás témában!

Katt ide: Tetszik Lájk Receptek

Küld be, oszd meg velünk recepted. 




Töltött káposzta szabolcsi káposztával! Ettől finomabbat nem is képzelhettem volna


Hoztam egy kis töltött káposztát, nehogy éhen maradjunk!

Hozzávalók:

1 kg darált dagadó,
30 dkg darált,
füstölt szalonna,
30 dkg rizs,
1 ek. só,
őrölt bors ízlés szerint,
2-3 ek. pirospaprika (a paprika fajtájától, színétől függ),
1 vöröshagyma lereszelve,
1 fej fokhagyma lereszelve.



Elkészítés:

Az alapanyagokat összekeverem, betöltöm a savanyú káposzta levelébe. Az edény aljára apró savanyú káposztát teszek, erre helyezem a töltikét, a tetejére megint apró káposzta kerül. Felöntöm annyi vízzel, ami ellepi és felteszem főni. Főzés közben a vizet pótolni kell, mert a rizs sokat ” felszív”.

ui: A fotó kedvéért a káposztát leszedtem a tetejéről.


Megosztásokat köszönöm

forrás: ketkes Kósa Istvánné receptje

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.