Breaking News

Velős sertéspaprikás – fejedelmi étel! A hétvégi ebédek kedvence!


Tápláló és nagyon finom, gyakran készítem, mert a család minden tagja odavan érte!

Hozzávalók:

1 kg  sertéshús
20 dkg sertésvelő
5 dkg zsír
1 vöröshagyma
2 teáskanál édes pirospaprika
1 púpozott teáskanál reszelt gyömbér
só, bors



Elkészítése:

Az apróra vágott hagymát a gyömbérrel együtt, a felforrósított zsírban aranysárgára pirítjuk, beletesszük a velőt, néhány percig pároljuk, majd beletesszük a feldarabolt húst. Pirospaprikával megszórjuk, fűszerezzük és annyi vízzel öntjük fel, hogy majdnem ellepje. Fedő alatt pároljuk amíg a hús meg nem puhul. Főtt burgonyával tálaljuk.


Megosztásokat köszönöm


forrás: finomreceptek receptje

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.