Legjobb gasztroblogok receptjei!

Szeretnénk finom recepteket kapni ha lehet képpel együtt. Várjuk a kedvenc recepteket, osszuk meg tapasztalatainkat torták, desszertek, édes és sós, aprósütemények miegymás témában!

Katt ide: Tetszik Lájk Receptek

Küld be, oszd meg velünk recepted. 




Fokhagymás, petrezselymes burgonya fincsi csirkecombokkal – laktató finomság a sütőből




Ha egyszerű és mégis laktató ételt készítenél, ezt imádni fogod!

Hozzávalók:

6 db csirkecomb
1 kg burgonya
1 nagy csokor petrezselyem
7 gerezd fokhagyma
só, bors
olaj



Elkészítése:

A húsokat átkenjük a fűszerekkel és forró olajban 10 perc alatt félig átsütjük, majd félretesszük. Közben a burgonyát meghámozzuk és felszeleteljük, kiolajozott hőálló edénybe tesszük és fűszerezzük. A zúzott fokhagymát és a felaprított petrezselyem felét is rászórjuk, majd a húsokat a tetejére tesszük és a zsiradékot is ráöntjük. 180 fokos sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Néha megforgatjuk, hogy egyenletesen süljön és ha szükséges, egy kevés – 0,5 dl vizet is önthetünk alá, hogy ne égjen oda. Amikor megsült, a maradék petrezselymet rászórjuk és kínáljuk.



Megosztásokat köszönöm


forrás: ketkes receptje

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.